Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το "θηλυκός Σλούκας", o κύκλος μου στον Ολυμπιακό έκλεισε» (vid)

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφήσει τον Ολυμπιακό για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το "θηλυκός Σλούκας", o κύκλος μου στον Ολυμπιακό έκλεισε» (vid)

Συνέντευξη στο Action 24 παραχώρησε η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία το καλοκαίρι έφυγε από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η Ελληνίδα γκαρντ αναφέρθηκε στην απόφασή της να μεταβεί στις «πράσινες», αλλά και σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν «θηλυκό Σλούκα», ο οποίος φέτος έκανε το ίδιο δρομολόγιο.

Για τη μετακίνησή της από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είπε: «Μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, θεώρησα πως κάπως ο κύκλος μου είχε κλείσει. Είχα κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με τον Ολυμπιακό αλλά έφτασα σε ένα σημείο που ένιωσα ότι δεν είχα επιπλέον κίνητρο. Δεν θεώρησα ότι ο ρόλος που θα μου είχε δοθεί αυτή τη σεζόν, αν είχα μείνει στην ομάδα, θα ήταν αυτός που συνάδει με τις φιλοδοξίες μου, με τον ρόλο που εγώ θέλω να έχω σε μια ομάδα. Ωστόσο μέχρι τότε το κομμάτι του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε καθόλου στο προσκήνιο. Παρ' όλο που πολλοί θεώρησαν πως υπήρχε ήδη.

Είχα μια πρόταση στα χέρια μου από την Τουρκία. Από τον Παναθηναϊκό μου είπαν πως με θέλουν πολύ στην ομάδα. Μου κάλυψαν όλα τα "θέλω". Μέσα μου είχε κλείσει το κομμάτι του Ολυμπιακού. Ήμουν πολύ σίγουρη για την απόφασή μου. Αυτό που ήταν ερωτηματικό στο μυαλό μου ήταν πόσο εύκολη θα ήταν η δική μου μετάβαση από τον έναν σύλλογο στον άλλον όμως αυτές οι σκέψεις έφυγαν την πρώτη μέρα που ήλθα στον Παναθηναϊκό. Στην περίπτωσή μου, νομίζω πως ήμουν πολύ εντάξει απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω φτάσει σε ένα σημείο της καριέρας μου που τα σχόλια των τρίτων με αφήνουν αδιάφορη».

Για τη σύγκριση με τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό υποστήριξε: «Απλώς έτυχε χρονικά να είμαστε πάρα πολύ κοντά όσον αφορά τη μετακίνηση της μεταγραφής από τον έναν σύλλογο στον άλλον. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει πολύ αυτό το... ψευδώνυμο του θηλυκού Σλούκα. Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει τη δική του προσωπικότητα. Ο καθένας είχε τους λόγους του για να πάρει αυτή την απόφαση».

Για την παρουσία της στον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Νιώθω πραγματικά λες και είμαι χρόνια στην ομάδα. Αυτό δεν το έχω συναντήσει ξανά σε καμία άλλη ομάδα. Είναι πολύ διαφορετικό να ζεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού σαν αντίπαλος. Προφανώς και είχα άγχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τις στιγμές που έζησα τις κρατώ σαν παρακαταθήκη για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω με καμία άλλη νίκη».