Η Σταμολάμπρου αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό για εμένα»

Η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου αναφέρθηκε στη μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό και αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟ.

Η Σταμολάμπρου αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό για εμένα»

Η παίκτρια του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη της ομάδας επί των Εσπερίδων μίλησε στην κάμερα του PAO TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ήταν μια πολύ καλή ημέρα για εμένα και μια ακόμα καλύτερη για την ομάδα. Προερχόμαστε από μια πολύ καλή νίκη στην Ευρώπη και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ήμασταν κουρασμένοι αλλά η κόουτς άνοιξε το rotation και πήραμε την νίκη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε το τσιπάκι. Αλλάξαμε το μυαλό μας και αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά του τεχνικού επιτελείου. Δουλέψαμε όπως έπρεπε και οι κοόουτς έκαναν μια πολύ καλή δουλειά. Τα εύσημα ανήκουν σε εκείνους».

Για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟ είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Ήμουνα στο αντίπαλο δέος. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι οικογένεια. Είμαι πολύ τυχερή που με υποδέχθηκαν με αυτό τον τρόπο. Είμαι ευλογημένη που είμαι σε μια οικογένεια. Νιώθω τη στήριξη όλων».

Για το ότι «έδεσε» αμέσως με τη νέα της ομάδα είπε: «Απλά αισθάνομαι καλά. Απελευθερωμένη. Έχει επιστρέψει το χαμόγελό μου πίσω όσο αφορά το μπάσκετ. Ευχαριστώ την κόουτς. Όσο περνάει ο καιρός θα παίζω ακόμα καλύτερα».

Για τον κόσμο που ήταν στο Βέλγιο: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό για εμένα. Να βλέπω τον κόσμο της ομάδας μου να είναι δίπλα μας στο Βέλγιο. Να έχουν έρθει 50 άτομα μαζί μας να μας στηρίζουν και να είναι σαν να παίζουμε στη Λεωφόρο».