Με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο o Ολυμπιακός

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (20/10, 14:30), στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Παντελάκης: "Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα". 

 Με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο o Ολυμπιακός

Σκοπός για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα για τη φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, που ισοδυναμεί με πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει απουσίες για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν έχει στη διάθεσή του για το ματς του Σαββάτου την Αγγελική Νικολοπούλου και την Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε στο www.olympiacossfp.gr για το παιχνίδι ότι: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουν τη νίκη παίζοντας και καλό μπάσκετ.

Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα δούμε την Ευρώπη και τα παιχνίδια που ακολουθούν για εκεί. Έχουμε δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού συνδυάζοντάς την και με όμορφο θέαμα για τον κόσμο μας».