Εύνικος: Πήρε τις Μέτσο, Χατήρα, Κριμιτζά και Φραγκούλη

Τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ του Εύνικου 

Εύνικος: Πήρε τις Μέτσο, Χατήρα, Κριμιτζά και Φραγκούλη

Καρέ ανακοινώσεων με έντονο... αέρα επένδυσης για το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Εύνικου.

Η ομάδα των Άνω Λιοσίων απέκτησε συγκεκριμένα τις Κατερίνα Μέτσο, Λυδία Χατήρα, Κορίνα Κριμιτζά και Ντορέτα Φραγκούλη!

Η Κατερίνα, που είναι γεννηθείσα το 2005, μυήθηκε στα μυστικά του αθλήματος στις ακαδημίες του Εύνικου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε. Ν. Κηφισιάς. Στο παρελθόν έχει καταγράψει συμμετοχές στις "μικρές" εθνικές της Αλβανίας.

Η Λυδία είναι ένα από τα 12 κορίτσια που συμμετέχουν με την εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια. Είναι γεννηθείσα το 2006, κι όπως και η Κατερίνα, μπορεί να παίξει με ευκολία στις θέσεις 1-2. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η Κορίνα έχει γεννηθεί το 2000, αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα και πέρυσι αποτελούσε μέλος της ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην Α2 εθνική κατηγορία, ωστόσο έχει παραστάσεις και από Α1 γυναικών αγωνιζόμενη στον Σπόρτιγκ.

Η Ντορέτα είναι γεννηθείσα το 2006, παίζει επίσης στις θέσεις "1 και 2" και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κρόνο Γέρακα. Ακολούθως συνέχισε στον Παναθηναϊκό, με τη φανέλα του οποίου κέρδισε το Πανελλήνιο κορασίδων, ενώ έχει κληθεί και σε κλιμάκια των εθνικών ομάδων.