Σταμάτη: "Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ανανέωση"

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε πως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ είχε ανάγκη από νιάτα και ανανέωση και επεσήμανε πως δίνει ενθουσιασμό στις "ερυθρόλευκες" το γεγονός πως θα παίξουν στην EuroLeague. 

Σταμάτη: "Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ανανέωση"

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε τα εξής κατά την διάρκεια της Media Day: "Είναι η τέταρτη χρονιά που βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ο καθένας που έρχεται σε αυτήν την ομάδα είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Ένας από τους στόχους μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και εύχομαι ότι θα κατακτήσουμε και αυτούς τους τίτλους.

Η ομάδα είναι καινούρια και τα πρόσωπα είναι καινούρια. Το καλό είναι ότι απαρτίζεται από μικρές ηλικίες και είναι κάτι που το χρειαζόταν η ομάδα αυτό και σε νεαρές κοπέλες. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτές, κάποιες από αυτές είναι και στην εθνική ομάδα κάτι που είναι και πάρα πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Έχουμε νέα παιδιά δίπλα μας και θα τα βοηθήσουμε από την μεριά μας και να μας βοηθήσουν και αυτές με το ταλέντο τους".

Αναφορικά με την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τόνισε: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά μας. Είναι δίπλα στην ομάδα και δίνουν δυναμικό παρόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Φέτος εμείς θα τον χρειαστούμε ακόμα περισσότερο γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Θέλουμε λοιπόν και τον κόσμο δίπλα μας για να μας δείξει και τον δικό του ενθουσιασμό και να δώσει δυναμικό παρόν σε κάθε ματς. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του και τον περιμένουμε και φέτος για μεγάλα πράγματα".

Για το αν η παρουσία στην Euroleague προσθέτει άγχος ή είναι μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα είπε: "Το άγχος υπάρχει πάντα ανεξάρτητα με το επίπεδο που συμμετέχουμε. Προσωπικά πιο πολύ ενθουσιασμό μας δίνει αυτό. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονούμε για το πρώτο ματς",

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ