Παντελάκης: "Πήγαμε σε ένα πιο νεανικό μοντέλο"

Ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρθηκε στην ανανέωση του ρόστερ, τόνισε πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του Νταμπλ και επεσήμανε πως ήρθε η ώρα ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει πράξη το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. 

Παντελάκης: "Πήγαμε σε ένα πιο νεανικό μοντέλο"

Κατά την διάρκεια της Media Day της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Παντελάκης, σχολίασε πως: "Είναι μια καινούρια χρόνια για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος πάντα να διεκδικεί τίτλους. Αυτός είναι και ο σκοπός μας. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς φέτος επειδή αλλάξαμε το ρόστερ μας και πήγαμε σε ένα πιο νεανικό μοντέλο, ο στόχος ο δικός μας είναι να κατακτήσουμε πάλι το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα και τις αθλήτριες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα που έχουμε μέσα στο γήπεδο θα είναι το καλύτερο έχουμε δει στον Ολυμπιακό".

Για την παρουσία πολλών διεθνών παικτριών στο ρόστερ: "Έτσι φαίνεται η ποιότητα της ομάδας μας. Πολλές από τις παίκτριες μας στελεχώνουν και την Εθνική ομάδα. Αν και αυτό αποτελεί και ένα πρόβλημα για την προετοιμασία μας αλλά η εθνική ομάδα είναι μια τιμή για οποιαδήποτε αθλήτρια συμμετέχει. Θεωρώ ότι ο βασικός κορμός της ομάδας, που αποτελούν και την εθνική είναι αυτός που θα βοηθήσει και τα νέα παιδιά ώστε να συνεχίσουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας".

Για το αν έχει άγχος για τη νέα σεζόν: "Το άγχος εξαλείφεται όταν βλέπεις τους παίκτες σου να προσπαθούν στο γήπεδο και να κερδίζουν πράγματα. Όταν μένεις εσύ ικανοποιημένος από τους παίκτες σου το άγχος μειώνεται κατά πολύ. Οπότε δεν μπορώ να σου πω αν έχω άγχος αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι βλέποντας την ομάδα να δουλεύει έτσι, όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουν τα παιχνίδια κανένας από εμάς δεν θα νιώθει άγχος επειδή θα είμαστε έτοιμοι".

Για τη συμμετοχή των "ερυθρολεύκων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: "Είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να το κάνεις βήμα βήμα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια την παρουσία του στην Ευρώπη, φέτος θεωρώ ότι ήρθε η ώρα μας να κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα. Και βλέποντας την πορεία μας στην Ευρώπη θα μπούμε να δούμε και εμείς βήμα βήμα τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω".

Για την σχέση της ομάδας με τον κόσμο: "Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Μια ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχει τους στόχους της χωρίς την βοήθεια του κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογο με μεγάλη δυναμική, ο μεγαλύτερος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει πάρα πολύ μεγάλο κοινό και ο κόσμος είναι και αυτός που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας πιο εύκολα".

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ