Ολυμπιακός: Στο Μοσχάτο κόντρα στην Ελευθερία

Ο Ολυμπιακός στο Μοσχάτο το Σάββατο κόντρα στην Ελευθερία

Ολυμπιακός: Στο Μοσχάτο κόντρα στην Ελευθερία

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος επιστρέφει το Σάββατο (5/11) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 17:00 την Ελευθερία Μοσχάτου εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «πέντε στα πέντε». Μετά την ήττα (70-83) από την Πολκοβίτσε στο ΣΕΦ, για τη 2η «στροφή» της φάσης των ομίλων της EuroLeague, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται ξανά εντός συνόρων και θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Ελευθερίας, ώστε να διευρύνουν το αήττητο σερί που «τρέχουν» στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Έπρεπε να δουλέψουμε, για να κάνουμε πράγματα ενστικτωδώς σε υψηλή ταχύτητα, τα οποία θα μας επιτρέπουν να κερδίζουμε πιο εύκολα και να μειώνουμε την προχειρότητα ή το ριψοκίνδυνο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε τη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και το αντίστροφο, με γρήγορο τρόπο, πρέπει να έχουμε ροή αγώνα και έλεγχο».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές, σε άμυνα και επίθεση, για να πάρουμε μία ακόμη νίκη, ιδιαίτερα σημαντική μετά την ήττα από την Πολκοβίτσε».