Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, με τις Εσπερίδες!

«Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, με τις Εσπερίδες!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει το Σάββατο (29/10) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Μετά τη «μάχη» με την Μπουρζ στη Γαλλία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της EuroLeague, οι νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν στις 18:30 τις Εσπερίδες στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες», που μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, θέλουν να κερδίσουν και την ομάδα της Καλλιθέας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να πετύχουν το «τέσσερα στα τέσσερα». Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (2/11) το απόγευμα (18:00), τα κορίτσια του Θρύλου θα υποδεχθούν την Πολκόβιτσε στο ΣΕΦ, για τη 2η «στροφή» των ομίλων της EuroLeague.

Η Ιωάννα Δίελα τόνισε: «Μετά το ευρωπαϊκό ματς με την Μπουρζ, θέλουμε να βελτιωθούμε, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να διορθώσουμε τα αγωνιστικά μας λάθη, που μας στοίχισαν στη Γαλλία. Αύριο, αντιμετωπίζουμε την ομάδα των Εσπερίδων, για το πρωτάθλημα Ελλάδας και στόχος μας είναι, να ανεβάσουμε ρυθμούς, σε άμυνα και επίθεση. Συγχρόνως, πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση της ομάδας, γιατί έρχεται ένας γεμάτος μήνας, με δύσκολα παιχνίδια και ταξίδια».