EuroLeague - EuroCup γυναικών: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων σε EuroLeague και EuroCup γυναικών

EuroLeague - EuroCup γυναικών: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μόναχο η κλήρωση της Euroleague και του Eurocup Γυναικών με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στον Α’ προκριματικό όμιλο της Euroleague και θα έχει αντιπάλους τη Σέπσι (Ρουμανία) και τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία).

Εφόσον περάσει ο Ολυμπιακός, θα παίξει στον Α’ Όμιλο με Φενέρμπαχτσε, Πράγα, Μπουρζ, Βαλένθια, Ατομερόμου, Πολκοβίτσε και Βίρτους.

Όσον αφορά στο Eurocup ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον Α’ Όμιλο και θα αντιμετωπίσει την πολωνική Λουμπλίν, τον νικητή του ζευγαριού Λουντόβικα Κζάτα (Ουγγαρία) - Ραμάτ Χασαρόν (Ισραήλ) και την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση από τον Α’ προκριματικό όμιλο της Euroleague στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα για τα προκριματικά του Eurocup η Ελευθερία Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την σλοβάκικη Σλάβια Μπίστριτσα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας θα αντιμετωπίσουν την ισραηλινή Ελιτζούρ Χολόν, η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα παίξει με την Χατάι από την Τουρκία και τέλος ο ΟΑ Χανίων θα τεθεί αντιμέτωπος με την πολωνική Μπιντγκόζ.