Παναθηναϊκός: Τιμ μάνατζερ η Λολίτα Λύμουρα

Η Λολίτα Λύμουρα αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό. 

Παναθηναϊκός: Τιμ μάνατζερ η Λολίτα Λύμουρα

Τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό η Λολίτα Λύμουρα, η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η Λολίτα Λύμουρα αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Νέος υπεύθυνος του τμήματος και των ακαδημιών ο Μάκης Κουτσονικόλας

Στη μεγάλη οικογένεια του αγαπημένου της Παναθηναϊκού θα παραμείνει η Λολίτα Λύμουρα που ξεκινάει νέα καρίερα στον Σύλλογο από το πόστο πλέον της τιμ μάνατζερ.

Η «πράσινη» πρώην αθλήτρια που επανέφερε το τμήμα στους τίτλους ως αθλήτρια πλέον αναλαμβάνει κομβικό ρόλο για να ανακτήσει τα ηνία η ομάδα.

Από κει και πέρα νέος υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ γυναικών και γενικά των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου θα είναι ο Μάκης Κουτσονικόλας.

Το έργο του τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομών είναι σημαντικό και οι τίτλοι που έχουν έρθει μιλάνε από μόνοι τους», αναφέρει ο Παναθηναϊκός.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Λολίτα Λύμουρα τόνισε «Για μένα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο σήμερα και θα βρίσκομαι πλέον στο άθλημα από άλλο πόστο και άλλη ιδιότητα.

Σίγουρα κάποιες αλλαγές θέλουν χρόνο, όμως ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα και απαιτεί την άμεση προσήλωση μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Ούτως η άλλως έχω ξαναπεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου οπότε δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, είμαι εδώ για να πάμε την ομάδα και το τμήμα εκεί που του αρμόζει και πάλι».