Ολυμπιακός: Επειγόντως αντίδραση για να μην χαθεί ο τίτλος!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού καλούνται να ...ξυπνήσουν για να μην χαθεί ο τίτλος

Ολυμπιακός: Επειγόντως αντίδραση για να μην χαθεί ο τίτλος!

Ειλικρινά, δεν ξέρουμε τι έπαθαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Ίσως έπαιξε ρόλο και η μεγάλη αγωνιστική απραξία, αν κι αυτό ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ουσία είναι ότι οι «ερυθρόλευκες» παρουσιάζονται αγνώριστες ως τώρα και επέτρεψαν στις «πράσινες» να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το 2-0 έγινε 2-2 και όλα ξεκινούν από την αρχή. Η πίεση πλέον είναι στη μεριά του Ολυμπιακού, καθώς αν χάσει και στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, άντε να κερδίσεις μετά στην …κολασμένη Λεωφόρο. Επομένως, όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Με νίκη ο Ολυμπιακός παίρνει ξανά κεφάλι και ψυχολογία. Το θέμα είναι να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους οι «ερυθρόλευκες». Και να μπουν τα σουτ, που όσο δεν μπαίνουν, κάνουν την κατάσταση χειρότερη.

Με μια απλή ζώνη η Ελένη Καπογιάννη έχει μπλοκάρει τον Ολυμπιακό και ο Μάρτινς Ζίμπαρτς θα πρέπει να βρει τη λύση. Το κυριότερο είναι να βγάλουν πάθος τα κορίτσια του Θρύλου. Κάτι που δεν έχουν ως τώρα, σε αντίθεση με τις «πράσινες» που βγάζουν φλόγες. Είναι καλύτερες οι «ερυθρόλευκες», το έχουν αποδείξει πολλάκις και περιμένουμε την αντίδρασή τους.

Και φυσικά, σ’ αυτό το σημείο απαραίτητη είναι και η βοήθεια του κόσμου. Είδαμε τι ατμόσφαιρα υπήρχε στη Λεωφόρο. Ας το πάρουν λίγο πατριωτικά και οι φίλοι του Ολυμπιακού!