Νικολοπούλου: «Έφτασε επιτέλους η ώρα των τελικών»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (5/5, 19.15) στον πρώτο τελικό για την Α1 μπάσκετ των γυναικών. 

Νικολοπούλου: «Έφτασε επιτέλους η ώρα των τελικών»

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται την Πέμπτη (5/5) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 19:15 (ΕΡΤ 3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον πρώτο τελικό της Α1, με στόχο το πρώτο από τα δύο βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον πρώτο τελικό της Α1, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, να κάνει το 3-0 και να πάρει προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ματς στην έδρα των «πράσινων», την Κυριακή (8/5).

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στο 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και χρειάζονται δύο νίκες ακόμα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού μετρούν ήδη δύο επικρατήσεις στην κανονική διάρκεια.

Ο κόουτς Μάρτινς Ζίμπαρτς είπε: «Αν και έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό στη σεζόν, μαζί με το Κύπελλο, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα χωρίς παιχνίδια. Θα είναι πολύ σημαντικό, ποια ομάδα θα μπορέσει να μπει ψυχολογικά στον αγώνα πιο γρήγορα. Καλούμε τους φιλάθλους μας στη μεγάλη σάλα του ΣΕΦ, να δώσουν στην ομάδα την έξτρα ενέργεια! Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για τη νίκη».

Η Αγγελική Νικολοπούλου από την πλευρά της υπογράμμισε: «Έφτασε επιτέλους η ώρα των τελικών! Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε τη νίκη, για αυτό πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να περιορίσουμε τα δυνατά… χαρτιά του Παναθηναϊκού. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το πρώτο ματς, για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου, του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό, που ξεκινάμε στην έδρα μας τη σειρά και θέλουμε να την αξιοποιήσουμε, για να πάρουμε τη νίκη, για να φτάσουμε στο 3-0 τη σειρά με τον Παναθηναϊκό».