Άκυρη η συμφωνία με την Σταμολάμπρου

Ο ΠΑΟΚ στράφηκε στην ΕΟΚ τονίζοντας πως έχει λόγο στην μεταγραφή της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου σε άλλη ελληνική ομάδα και η Ομοσπονδία αποφάσισε να ακυρώσει την συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. 

Άκυρη η συμφωνία με την Σταμολάμπρου

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου κρίθηκε άκυρη, καθώς η ΕΟΚ δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αντιδράσει.

Ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με την αθλήτρια Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτηση της, αλλά η διεθνής πλέι-μέικερ δεν θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, ενώ την διετία 2011-201) ήταν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρούσε τα δικαιώματα της στο ενδεχόμενο επιστροφή της στην Ελλάδα και θα μπορούσε να πάει σε άλλον σύλλογο μόνο αν έδινε την έγκριση του και ο ΠΑΟΚ.

Ο "Δικέφαλος" δεν ρωτήθηκε και αντέδρασε στην είδηση πως η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου θα κατηφορίσει στον Πειραιά. Στράφηκε, λοιπόν, στην ΕΟΚ και η Ομοσπονδία έκρινε άκυρη την συμφωνία της αθλήτριας με τους Πρωταθλητές. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση του Ολυμπιακού.