Οι 10 από τις 12 ομάδες είναι υπέρ της αύξησης των ξένων στην Α1 Γυναικών

Οι μοναδικές ομάδες που δεν συμφωνούν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Πρωτέας Βούλας, οι οποίες ζητούν να παραμείνει το καθεστώς που προβλέπει μόνο 3 ξένες σε κάθε ομάδα.

 Οι 10 από τις 12 ομάδες είναι υπέρ της αύξησης των ξένων στην Α1 Γυναικών

Οι ομάδες της Α1 θέλουν να αλλάξει το καθεστώς που προβλέπει μόλις 3 ξένες σε κάθε ομάδα, ώστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, είναι θετικές στο ενδεχόμενο να αλλάξει το καθεστώW που υπάρχει στην Α1 Γυναικών, Sχετικά με τις ξένες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι 10 από τις 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα είναι υπέρ της αύξησης των ξένων, κάτι που αν συμβεί θα βοηθήσει να ανέβει επίπεδο το εγχώριο πρωτάθλημα και να προσφέρει καλύτερο θέαμα στους θεατές.

Την αρχή έκανε προ ολίγων ημερών ο Ολυμπιακός, ο οποίος έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και ζητάει να εναρμονιστεί η ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως και οι περισσότερες ομάδες, θέλουν αν αυξηθούν οι ξένες παίκτριες στην Α1, προκειμένου να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Οι μοναδικές ομάδες που δεν συμφωνούν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Πρωτέας Βούλας, οι οποίες ζητούν να παραμείνει το καθεστώς που προβλέπει μόνο 3 ξένες σε κάθε ομάδα. Ένα καθεστώς που δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση την ανάπτυξη του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν στείλει ή αναμένεται να στείλουν έγγραφα προς την ΕΟΚ, προκειμένου να αλλάξει μέσα η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ