Φασούλας: «Χρονιά-σταθμός για τον Ολυμπιακό»

Ο General Manager των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις προσδοκίες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ

Φασούλας: «Χρονιά-σταθμός για τον Ολυμπιακό»

Για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο General Manager των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις προσδοκίες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr: «Είναι μία χρονιά σταθμός και στροφής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί με ένα πιο ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους του. Εννοείται πως αυτοί είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και βεβαίως να έχει μία σαφώς καλύτερη πορεία στην Ευρώπη από τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι μέσα στα πλαίσια του εφικτού αυτό και αν πάμε χωρίς κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τις αθλήτριές μας, οι οποίες θα γυρίσουν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας, θα έχουμε μία πετυχημένη χρονιά που θα είναι και άκρως ενδιαφέρουσα.

Για μας το ενδιαφέρον στοίχημα είναι να έρθει περισσότερος κόσμος από πέρσι στο γήπεδο, να δουν την προσπάθεια που γίνεται από τις παίκτριες του Ολυμπιακού, η οποία είναι σημαντική γιατί έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη με της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι στόχοι είναι κοινοί, δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο, τα κορίτσια θέλουν να φέρουν επιτυχίες στον σύλλογο και καλό θα είναι να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθειά τους».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ