Ολυμπιακός: Νίκη και στο τελευταίο φιλικό και τώρα η Μπίντγκοζ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο τελευταίο τους φιλικό κέρδισαν και την Ελευθερία Μοσχάτου (95-67) και ετοιμάζονται πλέον για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς

Ολυμπιακός: Νίκη και στο τελευταίο φιλικό και τώρα η Μπίντγκοζ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 95-67 της Ελευθερίας Μοσχάτου στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο όγδοο και τελευταίο φιλικό το οποίο έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν την όγδοη νίκη τους σε ισάριθμα φιλικά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την πολωνική Μπίντγκοζ την ερχόμενη Τετάρτη (13/10, 18:00) στο ΣΕΦ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Από κει και πέρα κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά η Ρουθ Χάμπλιν η οποία ξεπέρασε τον τραυματισμό της. Αντίθετα προφυλάχθηκαν η Στέλλα Φουράκη και η Αθανασία Παντελή που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 47-28, 69-43, 95-67

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.