Οι νέες ξένες του Ολυμπιακού για τις πρώτες εντυπώσεις τους (pic)

Οι νέες ξένες του ΟλυμπιακούΚριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν, Σάιλα Κούπερ και Αλέξις Τόλφρι μίλησαν για τις πρώτες εντυπώσεις τους

Οι νέες ξένες του Ολυμπιακού για τις πρώτες εντυπώσεις τους (pic)

Για τις εντυπώσεις τους από τις πρώτες ημέρες προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, μίλησαν στο olympiacossfp.gr οι νεοαποκτηθείσες ξένες του Ολυμπιακού, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν, Σάιλα Κούπερ και Αλέξις Τόλφρι.

Κριστίν Βίτολα: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο και το γεγονός αυτό σίγουρα με έχει βοηθήσει να νιώσω άνετα εδώ και να προσαρμοστώ. Κάθε φορά που προπονούμαστε, μπορώ να πω ότι όλοι μας το κάνουμε με… ανοιχτό μυαλό και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα μαζί, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Αυτή την περίοδο, η προσοχή μας είναι εστιασμένη στο να κάνουμε μικρά βήματα μπροστά κάθε μέρα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι μόλις ξεκινήσει επίσημα η σεζόν».

Ρουθ Χάμπλιν: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους έφτασα στην Ελλάδα. Είναι πολύ όμορφο που ενσωματώθηκα με την ομάδα και ξεκίνησα να παίζω με τις νέες μου συμπαίκτριες. Όλα τα κορίτσια με υποδέχτηκαν ζεστά και λατρεύω την μεγάλη ενέργεια που βγάζουν όλες σε κάθε προπόνηση. Απολαμβάνω να είμαι μέλος ενός τόσο θρυλικού συλλόγου και είμαι ενθουσιασμένη που ξεκίνησε αυτή η σεζόν».

Σάιλα Κούπερ: «Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και είμαι ενθουσιασμένη για τη σεζόν που έρχεται. Το προπονητικό επιτελείο και όλο το προσωπικό, έκαναν εξαιρετική δουλειά διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ. Οι συμπαίκτριες μου είναι εξαιρετικές αθλήτριες και πολύ καλοί ως άνθρωποι. Η ομάδα μας δουλεύει για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός ως σύλλογος».

Αλέξις Τόλφρι: «Περιμένω να έχουμε μια συναρπαστική σεζόν και να βγάλουμε στο γήπεδο το ταλέντο που διαθέτουμε ως ομάδα. Μέχρι στιγμής όλα είναι εξαιρετικά και οι συμπαίκτριές μου με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ».