Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Γρηγοροπούλου

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Γεωργία Γρηγοροπούλου. Η 17χρονη σέντερ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Γρηγοροπούλου

Στον Παναθηναϊκό θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Γεωργία Γρηγοροπούλου. Η 17χρονη σέντερ έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους», υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Γεωργία Γρηγοροπούλου: Οδεύει προς τον Παναθηναϊκό

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Γεωργία Γρηγοροπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η 17χρονη αθλήτρια (1.90μ.) αγωνίζεται ως center και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον Πρωτέα Βούλας. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά πολύ ταλαντούχα αθλήτρια με πολλές συμμετοχές στην U16 και U18 με την Εθνική ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com η 17χρονη σέντερ Γεωργία Γρηγοροπούλου τόνισε για την μετακίνησή της στον Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να έχουμε μια γεμάτη χρονιά με πολλές επιτυχίες και να είμαι κι εγώ όπως όλα τα κορίτσια μέρος αυτής της προσπάθειας. Να ενισχύσουμε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο και πάνω απ’ όλα να είμαστε υγιείς».

Το βιογραφικό της:

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Πρωτέας Βούλας