Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για την υπόθεση Χατζηνικολάου

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις ενστάσεις του Ολυμπιακού για παράνομη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον Παναθηναϊκό, που αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής.. Οι Πειραιώτες περνάνε στην αντεπίθεση.

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός για την υπόθεση Χατζηνικολάου

Στον Ολυμπιακό είναι να αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση με την Όλγα Χατζηνικολάου.

Το ΑΣΕΑΔ μπορεί να απέρριψε τις ενστάσεις της ομάδας του Πειραιά για παράνομη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσουν όλα τα δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Στον Ολυμπιακό έλεγαν πως προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται. Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών.

Στο μεγάλο λιμάνι κάνουν λόγο για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα!

Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, προσέφυγαν σε παραιτήσεις!

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια.

Όπως λένε στον Ολυμπιακό επιδιώκουν να στερήσουν από την ομάδα κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν στην απονομή του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.