Ηθικά δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό παρά την απόρριψη της προσφυγής από το ΑΣΕΑΔ

Από το ΑΣΕΑΔ μπορεί να απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού (αφού δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης για τον πρώτο τελικό) αλλά στο λιμάνι νιώθουν ηθικά δικαιωμένοι - Έκθετη η ΚΕΔ

Ηθικά δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό παρά την απόρριψη της προσφυγής από το ΑΣΕΑΔ

Tο ΑΣΕΑΔ μπορεί να απέρριψε σήμερα την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών, αλλά στο λιμάνι νιώθουν ηθικά δικαιωμένοι διότι σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης η ένσταση δεν απορρίφθηκε στην ουσία της, ούτε επειδή δεν ήταν ορθή, αλλά απλούστατα γιατί ο Ολυμπιακός δεν υπέστη βλάβη, κερδίζοντας την επανάληψη του αγώνα.

Το σημαντικότερο εξάλλου είναι ότι η υπόθεση πήγε στο ΑΣΕΑΔ, καταρρίπτοντας τους εδώ και χρόνια ισχυρισμούς της ΕΟΚ ότι οι αποφάσεις της ΚΕΔ είναι αμετάκλητες και δεν προσβάλλονται. Γεγονός που έχει τη δική του σημασία και θα φανεί στο μέλλον.

Πλέον εκκρεμεί η απόφαση για το αντικανονικό της συμμετοχής της Χατζηνικολάου. Ανεξαρτήτως κι εδώ της οριστικής ετυμηγορίας, το κύριο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό ήταν να πάρει τις τελικές αποφάσεις το ΑΣΕΑΔ και όχι τα όργανα της Ομοσπονδίας… Και στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειρίστηκαν την όλη υπόθεση.

Άλλωστε, απορρίφθηκαν και οι ενστάσεις του Παναθηναϊκού και της ΕΟΚ που χαρακτήριζαν αναρμόδιο το ΑΣΕΑΔ για να δικάσει την εν λόγω υπόθεση...