Oλυμπιακός: Για πάντα στο λιμάνι η Σταμολάμπρου!

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ανανέωσε για δύο χρόνια ακόμη το συμβόλαιο της με τον Ολυμπιακό - «Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές, είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε.

Oλυμπιακός: Για πάντα στο λιμάνι η Σταμολάμπρου!

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου είναι μία εκ των κορυφαίων αθλητριών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Ερασιτέχνης, στην προσπάθειά του να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, ανανέωσε το συμβόλαιο της παίκτριας για τα επόμενα δύο χρόνια. Μία σπουδαία κίνηση, δείγμα των διαθέσεων που υπάρχουν στον σύλλογο για διακρίσεις.

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην ομάδα για ακόμη 2 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να ζήσουμε ακόμα περισσότερες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Παντελάκη και τον κόουτς Νίκλα για αυτά που προσέφεραν στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά. Μια καινούργια σελίδα ανοίγει για την ομάδα μας και είμαι ευτυχισμένη που θα αποτελέσω μέλος της» .