Ασπασία Καλαμπάκου: Το γλυκόπικρο «αντίο» στον Παναθηναϊκό

Η Ασπασία Καλαμπάκου αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με παράπονο - Τι είπε στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΟ

Ασπασία Καλαμπάκου: Το γλυκόπικρο «αντίο» στον Παναθηναϊκό

Η Ασπασία Καλαμπάκου είπε «αντίο» στον Παναθηναϊκό, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα. Το κείμενο του αποχαιρετισμού:

«Ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων έφτασε στο τέλος του.
Με την ομάδα που με συνδέουν πολλά, εμένα και την οικογένειά μου.
Με την ομάδα με την οποία όχι μόνο δε δίστασα στιγμή, αλλά πήγα με τεράστια επιθυμία όταν με κάλεσε στη Α2 και την πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της.
Το να είμαι μέλος της προσπάθειας για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στη φυσική του θέση για εμένα ήταν κάτι σαν όνειρο.
Τα καταφέραμε.
Ο Παναθηναϊκός μας και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Το τέλος είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτο χαρά, συγκίνηση και πλούσια συναισθήματα επιτυχίας και υπερηφάνειας.
Θα μπορούσε να είναι όμως πραγματικά ονειρεμένο αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αγωνία από το σύλλογο να με ενημερώσουν ότι δεν υπολογίζομαι για την συνέχεια πριν καν πανηγυρίσουμε τον τίτλο.
Λεπτομέρειες, που δεν αλλάζουν την ουσία όσων έζησα, όλων αυτών των πολύ μεγάλων στιγμών. Και σίγουρα δεν αλλάζουν σε τίποτα τα συναισθήματά μου.
Ένα αντίο από καρδιάς σε όλους και τις καλύτερες ευχές μου για ανάλογη συνέχεια, πάντα με τις επιτυχίες στις οποίες είχα τη χαρά να συμμετέχω και εγώ».

Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά την Άσπα Καλαμπάκου για την προσφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της αγωνιστικής της καριέρας.

Η ανακοίνωση

Η προσφορά της ίδιας και της οικογένειας της παραμένει μεγάλη στον Σύλλογο καθώς ο παππούς της Στάθης Καλαμπάκος στο στίβο, ο πατέρας της Ντίνος Καλαμπάκος στο μπάσκετ και η μητέρα της Λίλα Χατζηορίδου στο ίδιο αγώνισμα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Η Άσπα ήρθε την σεζόν 2016-2017 στην ομάδα, αποχώρησε την επόμενη χρονιά που ήταν «γολγοθάς» και η ομάδα έμεινε με τις νεάνιδες και επέστρεψε το 2018 με τη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου.

Από κει και πέρα ο αγωνιστικός σχεδιασμός των ομάδων είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα των προπονητών και των προπονητριών του Συλλόγου, τους οποίους-ες έχει επιλέξει η διοίκηση και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.

Το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ίδια και οι συμπαίκτριες της στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να αργήσει να επισημοποιηθεί λόγω της νομικής οδού που τραβάει, ωστόσο μετά τους τελικούς ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν από το τεχνικό τιμ καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και το σωστό και ηθικό είναι να ξέρουν οι αθλήτριες όσο το δυνατόν νωρίτερα τα πλάνα της νέας σεζόν.

«Τα μέλη, οι αθληταί, τα συμβούλια παρέρχονται και αντιπαρέρχονται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα παραμένη επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα…»