Παναθηναϊκός: Ανέβαλε την απονομή λόγω ΑΣΕΑΔ

Η επικείμενη προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα (25/5) απονομή του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Ανέβαλε την απονομή λόγω ΑΣΕΑΔ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Α1 γυναικών και είναι προφανές πως η σειρά των πλέι οφ συνεχίζεται.

Οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις που έχει καταθέσει η ομάδα για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου, την οποία θεωρούν αντικανονική στον Ολυμπιακό.

Αυτή η κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή της απονομής του πρωταθλήματος, η οποία μετατίθεται μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση από το ΑΣΕΑΔ. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει απονομή στις 18.30 στη Λεωφόρο, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».