Ολυμπιακός: Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να αφήσει την υπόθεση της Όλγας Χατζηνικολάου, καθώς θεωρεί πως η παίκτρια αγωνίστηκε παράνομα στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω στην περίπτωση της Όλγας Χατζηνικολάου και σκοπεύει να διεκδικήσει τη δικαίωσή του στα αρμόδια όργανα.

Η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε ενστάσεις για καθεμία συμμετοχή της στους τελικούς της Α1 Γυναικών, την οποία θεωρεί αντικανονική λόγω της τιμωρίας που της έχει επιβληθεί από την WADA. Μάλιστα για τον λόγο αυτό η ομάδα του Πειραιά προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν άμεση εκδίκαση των ενστάσεων που έχουν επιβληθεί από την ομάδα, από πλευράς ΕΟΚ, ώστε να πάει η υπόθεση και στο ΑΣΕΑΔ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ένσταση των «ερυθρόλευκων» για τη Χατζηνικολάου

Μάλιστα εξέφραζαν την έντονη ενόχλησή τους για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί ούτε μια από τις ενστάσεις αυτές από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της ΕΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε WADA και CAS για τη Χατζηνικολάου

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι είναι αντικανονική η συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς, λόγω της τετραετούς τιμωρίας της λόγω παράβασης των κανονισμών κατά του ντόπινγκ, ενώ είναι εκπρόθεσμη και η έκδοση του δελτίου της από την ΕΟΚ.

Θεωρούν μάλιστα πως η Ομοσπονδία έσπευσε να εκδώσει το δελτίο της Χατζηνικολάου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς.