Α1 γυναικών μπάσκετ: Θέατρο σκιών στην ΚΕΔ - Στα ...δύο η ΕΟΚ - Στην αναμονή Ολυμπιακός και ΠΑΟ

Η ΚΕΔ ακόμη να βγάλει απόφαση για την τύχη του 1ου τελικού της Α1 γυναικών - Διαιτητές δεν ορίστηκαν για το αυριανό παιχνίδι στη Λεωφόρο, αλλά ούτε και αναβολή έχει ανακοινωθεί! - Στο ...περίμενε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Α1 γυναικών μπάσκετ: Θέατρο σκιών στην ΚΕΔ - Στα ...δύο η ΕΟΚ - Στην αναμονή Ολυμπιακός και ΠΑΟ

Οι …κωμικοτραγικές καταστάσεις συνεχίζονται στο δύσμοιρο ελληνικό μπάσκετ. Η ΚΕΔ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δεν έχει κατορθώσει να βγάλει απόφαση γύρω από την τύχη του 1ου τελικού της Α1 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (και αν ορθώς δεν μέτρησε το καλάθι της Ριντ), ενώ ούτε και σήμερα προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών του 2ου τελικού που είναι να γίνει αύριο (14.30) στη Λεωφόρο. Τα μέλη της ΚΕΔ λέγεται πως δεν μπορούν να βρουν άκρη, τόσο για την εγκυρότητα ή όχι του καλαθιού της Ριντ, όσο και για το αν καλώς συμβουλεύτηκαν το βίντεο οι ρέφερι της αναμέτρησης της Πέμπτης, και παρόλο που οι εκθέσεις όλων των αρμόδιων του πρώτου τελικού (διαιτητές, κομισάριος, γραμματεία) κάνουν λόγο για εκπρόθεσμο καλάθι!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, κάθονται σε …αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν να δουν τι θα συμβεί. Διαιτητές για αύριο μπορεί να μην ορίστηκαν, αλλά ούτε και αναβολή του αγώνα ανακοινώθηκε (τουλάχιστον ως τώρα), οπότε οι δυο ομάδες είναι υποχρεωμένες να πάνε στη Λεωφόρο. Εκτός κι αν βγει απόφαση, αύριο το πρωί.

Ολυμπιακός: Περνάει στην επίθεση - Μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (ΚΕΔ, ΕΟΚ)

Και η ΕΟΚ τι κάνει σε όλο αυτό; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα στελέχη της έχουν χωριστεί στα δύο. Οι μισοί (και δη οι υψηλόβαθμοι) δεν δείχνουν ιδιαίτερη καούρα για να βγει άμεσα απόφαση και οι άλλοι μισοί πιέζουν να επισπευστούν οι διαδικασίες καθώς πλησιάζει και το Ευρωμπάσκετ. Χαρακτηριστικά τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής. Προφανώς, τη μια πλευρά της ΕΟΚ δεν την ενδιαφέρει αυτό…. Τι να πεις…

Οι τελικοί της Α1 γυναικών είναι στον αέρα, καθώς όποια απόφαση κι αν βγει απ΄ την ΚΕΔ είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν εφέσεις, τρενάροντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση και με δεδομένο τους ρυθμούς χελώνας που επικρατούν ως τώρα.