Σοβαρές καταγγελίες της μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύης Δημητράτου κατά του Γολέμη της ΕΟΚ!

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Αριστείδη Γολέμη της ΕΟΚ προχώρησε η μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου

Σοβαρές καταγγελίες της μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύης Δημητράτου κατά του Γολέμη της ΕΟΚ!

Η μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, με αφορμή τη μετάθεση του τελικού, δήλωσε τα εξής:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που δέχτηκα το μεσημέρι της Τρίτης 11/5/21 από τον κ. Γολέμη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος) κατά την οποία εξέφρασα την ένστασή μου στη δήλωση που μου έκανε ότι αποφάσισε να μεταθέσει τον 1ο Τελικό για την Πέμπτη 13/5, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/5 13.30 αντί 15.00, ικανοποιώντας ουσιαστικά την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας που δήλωσε «τεχνικό κώλυμα», με λύπη άκουσα τον κ. Γολέμη να μου λέει σε εντονότατο ύφος πως η Ομοσπονδία δεν δέχεται υποδείξεις από «υπαλληλίσκους» όπως επί λέξει με αποκάλεσε και πως θα ζητήσει την απόλυσή μου από το σύλλογο!!!

Κατέληξε λέγοντάς μου πως με το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της ομάδας μου θα της προκαλέσω κακό στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν!!! Εγώ προσωπικά και το σωματείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματός μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ισονομία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Διατίθεμαι δε, να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου».