Τα κορίτσια του Ολυμπιακού για μια ακόμη νίκη στη Λεωφόρο αύριο κόντρα στον ΠΑΟ

Στο ντέρμπι της Α1 γυναικών μπάσκετ, ο Ολυμπιακός παίζει αύριο (14.30) στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό - Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σταμολάμπρου

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού για μια ακόμη νίκη στη Λεωφόρο αύριο κόντρα στον ΠΑΟ

Μετά την εντός έδρας άνετη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με 83-47, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (25/10) στις 14:30 (PAOTV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Παντελάκη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Ασυμβίβαστες με την ήττα! Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έτοιμα και φέτος να κυριαρχήσουν!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και σίγουρα τα παιχνίδια αυτά έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι πάνω στα στοιχεία που δουλεύουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά κάποια από τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να δούμε είναι το πάθος η ενέργεια και ο μπασκετικός εγωισμός της κάθε αθλήτριας ξεχωριστά και της ομάδας συνολικά».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε τα εξής: «Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την ομάδα του Παναθηναϊκού. Για εμάς είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι που σαφέστατα πρέπει να πάρουμε την νίκη όπως και σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του δυσκολίες, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα κατάλληλα για να παρουσιάσει την εικόνα που όλοι ξέρουμε».