Oλυμπιακός: Ξεκινάει για το 6ο σερί πρωτάθλημα

Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα κάνει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. 

Oλυμπιακός: Ξεκινάει για το 6ο σερί πρωτάθλημα

Μια εβδομάδα μετά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την πρόκριση στη Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στους Πάνθηρες Καβάλας, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ξεκινάει την πορεία της με στόχο την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος.

Α1 γυναικών μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ με το δεξί, 76-72 τον Παναθηναϊκό!

Οι πρωταθλήτριες υποδέχονται στις 15:00 την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η απονομή του περσινού πρωταθλήματος στις «ερυθρόλευκες».

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε τα εξής: «Μετά από αποχή 7 μηνών επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που επιτέλους θα ξανά παίξουμε. Είχαμε την δυνατότητα φέτος να έχουμε αρκετό διάστημα να προετοιμαστούμε για τη σεζόν και έτσι δημιουργήσαμε μια ομάδα που με γεμίζει ασφάλεια και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε και φέτος τους στόχους που έχουμε θέσει. Πρέπει να παρουσιάζουμε σε κάθε παιχνίδι καλή εικόνα και θέλουμε να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι της Κυριακή απέναντι στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Καλή σεζόν σε όλους και να είμαστε υγιείς να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Η Αγγελική Νικολοπούλου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος τόνισε: «Είναι η αρχή μιας καινούργιας χρονιάς. Στην ουσία είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος μετά από τόσο μεγάλη διακοπή. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και να βγάλουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αρχή και μια καλή σεζόν με υγεία».