Κόστοβιτς: «Να συνεχίσουμε τις διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων» (pics)

Η Στέφανι Κόστοβιτς του γυναικείου τμήματος μπάσκετ μίλησε για τους στόχους της με τον Ολυμπιακό και τις πρώτες της εντυπώσεις. 

Κόστοβιτς: «Να συνεχίσουμε τις διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων» (pics)

Τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Ολυμπιακού, έκανε η νεοαποκτηθείς Στέφανι Κόστοβιτς στο olympiacossfp.gr. Η νέα παίκτρια του Γιώργου Παντελάκη στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη χώρα μας και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τις «ερυθρόλευκες» και μίλησε για τις πρώτες της εντυπώσεις από την παρουσία της στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τόνισε :

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τόσο σπουδαία και… διάσημη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με έναν εξαιρετικό Έλληνα προπονητή και πολύ καλές παίκτριες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να διατηρήσουμε την παράδοση της ομάδας στις διαδοχικές κατακτήσεις των τίτλων.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Είμαι ενθουσιασμένη από τις προπονήσεις με την ομάδα μου, οι οποίες είναι πιο ανταγωνιστικές από ότι είχα συνηθίσει τα δυο προηγούμενα χρόνια, αλλά μόνο με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να επιτύχεις το καλύτερο».