Εύη Τζουγκράκη: «Βγήκα πιο δυνατή και με όρεξη για δουλειά!»

Η 22χρονη διεθνής γκαρντ, Εύη Τζουγκράκη επέστρεψε στο σπίτι της και την ομάδα των Χανίων, και μίλησε στο «ΦΩΣ» για την απόφασή της αυτή.

Εύη Τζουγκράκη: «Βγήκα πιο δυνατή και με όρεξη για δουλειά!»

Η Εύη Τζουγκράκη γύρισε στο σπίτι της και τα Χανιά! H διεθνής γκαρντ, που έπαιζε εκτός Κρήτης τα τελευταία χρόνια, μίλησε στο «ΦΩΣ» για την απόφασή της αυτή.

- Χαρούμενη για την επιστροφή στο σπίτι σου; Ήταν κάτι που ήθελες;

Ασφαλώς και είμαι χαρούμενη, είναι κάτι που ήθελα. Δεν πίστευα ότι θα γίνει τόσο άμεσα αλλά η αγωνιστική πορεία της ομάδας των Χανίων έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου.

- Τι έχεις να θυμάσαι από τα χρόνια σου μακριά απ' την Κρήτη;

Κάθε ομάδα η οποία αγωνίστηκα αποτελούσε σχολείο για εμένα και σίγουρα έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να θέλω να ονομάσω κάποια συγκεκριμένα.

- Τι τραυματισμό είχες πέρυσι; Πώς ήταν να είσαι έξω όλη τη χρονιά;

Δυστυχώς μια μέρα πριν από τον αγώνα Κυπέλλου σε μια ανύποπτη φάση έπαθα κάταγμα περόνης και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου. Ευτυχώς με χειρούργησε άμεσα ο κ. Κορρές ο οποίος με αντιμετώπισε άριστα. Ο ένας χρόνος που έμεινα εκτός, απαιτούσε πάρα πολλή υπομονή, επιμονή και δουλειά, σωματική αλλά και ψυχολογική. Βγήκα όμως πιο δυνατή και με πολλή όρεξη για δουλειά!

- Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα όνειρά σου;
Πρωταρχικός στόχος είναι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την πολύ καλή περσινή της πορεία και μέσα από την καλή πορεία της ομάδας και την δουλειά να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να επανέλθω σε υψηλό επίπεδο!

  • Η Τζουγκράκη ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΟΑΧ. Αν και μόλις 22, έχει προλάβει να παίξει σε Αρκάδι, ΠΑΟΚ, Μελίσσια, Ελευθερία Μοσχάτου και Ηλιούπολη! Στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων.