Moto GP: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες

Δεν ανησυχούν οι διοργανωτές του Moto GP για την εξάπλωση του κορονοϊού ωστόσο όπως δήλωσαν αναμένεται να ακολουθήσουν τις οδηγίες της εκάστοτε κυβέρνησης.

Moto GP: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες

Όπως ήταν φυσιολογικό αναβλήθηκαν και οι πρώτοι αγώνες του Moto GP. Οι άνθρωποι του πρωταθλήματος υποστήριξαν πως η δράση θα ξεκινήσει τον Μάιο εάν και εφόσον δεν σημειωθεί κάποια νέα αναβολή λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα τόνισαν πως δεν σκοπεύουν να μικρύνουν τη σεζόν με τη ματαίωση ορισμένων αγώνων. Αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στη Βαλένθια.

«Από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα με τον κορονοϊό, ακολουθούμε τις οδηγίες της εκάστοτε κυβέρνησης και είμαστε σε στενή επικοινωνία με το Όστιν και την Αργεντινή, όπου οι αρχές είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα τον αγώνα. Μιλήσαμε και με άλλους διοργανωτές για να δούμε που θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε. Τώρα το καλεντάρι μας είναι έτοιμο, αν όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται με τον ίδιο ρυθμό. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, όπως έχω ήδη πει. Θεωρούμε ότι όλα θα είναι εκπληκτικά και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά το συντομότερο δυνατόν. Άργησε λίγο σε σχέση με το κανονικό όμως αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει, τότε θα είναι μια φοβερή χρονιά» δήλωσε ο CEO της Dorna, Καρμέλο Εζπελέτα.