Ανοίγει τις πόρτες της η Έκθεση μοτοσυκλέτας στην Αθήνα

Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας στις 2 το μεσημέρι, η επίσημη έκθεση των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων στην Αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Ανοίγει τις πόρτες της η Έκθεση μοτοσυκλέτας στην Αθήνα

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί από τον Υφυπουργό Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη. Η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από αυτή του 2017, αφού τα πρώτα στοιχεία της αγοράς για το 2018 υποδεικνύουν υψηλό αγοραστικό ενδιαφέρον, θέτοντας τα θεμέλια για μια αλματώδη αύξηση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών και σκούτερς στην ελληνική αγορά την φετινή χρονιά.

Όλες οι εταιρείες μοτοσυκλετών θα παρουσιάσουν πλήρως τα νέα τους μοντέλα. Θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερα μοντέλα από την περσινή χρονιά.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα λειτουργεί από σήμερα Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου καθημερινά, από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 5€ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

Συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερες από 50 εταιρείες και φορείς, οι οποίοι στον ανανεωμένο εκθεσιακό χώρο περίπτερα θα παρουσιάσουν στο κοινό τα μοντέλα περισσότερων από 30 εργοστασίων δικύκλων μεταξύ των οποίων: SYM, DAYTONAMOTORS, QUADRO, PIAGGIO, MOTOGUZZI, VESPA, APRILIA, DERBI, HONDA, YAMAHA, KYMCO, GEMINIMOTORS, BMW, KAWASAKI, PEUGEOT, BRIXTON, KTM, HUSQVARNA, BAJAJ, SUZUKI, DUCATI, HARLEYDAVIDSON, BENELLI, KEEWAY, POLARIS, ROYALENFIELD, LINHAI, LAMBRETTA, NIU, AEON, GOES, F.B. MONDIAL, GAS-GAS, ORCAL κ.α.

Εκτός από τα νέα μοντέλα στους δύο τροχούς, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εξοπλισμό ένδυσης, αξεσουάρ μοτό, λιπαντικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και υπηρεσίες μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Ένας μεγάλος τυχερός θα βρεθεί ως VIP Guest στο MotoGP της Καταλονίας στις 15-17 Ιουνίου 2018 ενώ, ταυτόχρονα πολλά δώρα που φτάνουν ακόμα και σε επίπεδο μοτοσυκλετών και scooters θα διανείμουν στο κοινό οι εκθέτες!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις:

- Οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m.

- Flat track experience για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση

- 16 παραστάσεις stunt riding, Freestyle Motocross,Τrial show και BMX show

- Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα

- Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας