Μάρκεζ vs Ρόσι: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Οι δύο αναβάτες έχουν απασχολήσει με την κόντρα τους το κοινό του MotoGP προσφέροντας συναρπαστικές μονομαχίες εντός αλλά και εκτός πίστας

Μάρκεζ vs Ρόσι: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Η αρχή του κακού

Όλα ξεκίνησαν το 2015 στην πίστα του Termas de Rio Hondo της Αργεντινής στην ίδια δηλαδή που έγινε και το τελευταίο χρονικά επεισόδιο. Ο Μάρκεζ καταδιώκοντας τον Ρόσι ακούμπησε την μοτοσυκλέτα του στο πίσω μέρος της M1 του Ιταλού αναβάτη χάνοντας ο ίδιος τον έλεγχο μένοντας εκτός συνέχειας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο :

Η συνέχεια από πλευράς Μάρκεζ

Λίγους μήνες μετά στο Γκραν Πι της Ολλανδίας ο νεαρός αναβάτης μπήκε σφήνα στην τελευταία στροφή του αγώνα θέλοντας να στερήσει την πρώτη θέση από τον ''Γιατρό'' με τον Ιταλό να χάνει προς στιγμήν την ισορροπία του αλλά να πανηγυρίζει στο τέλος την νίκη.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Οι καυστικές δηλώσεις του Ρόσσι

Στον αγώνα της Μαλαισίας ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξαπέλυσε επίθεση στον Μάρκεζ πριν την έναρξη του Γκραν Πι κάνοντας λόγο για συνωμοσία και unfair συμπεριφορά. Τα αίματα άναψαν κατά την διάρκεια του αγώνα όταν σε μία ανοιχτή στροφή ο Ρόσι ακούμπησε τον Ισπανό ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Το high 5 της Καταλονίας

Μπορεί οι δύο τους να χάρισαν μεγάλες μάχες στους φίλους του MotoGP αλλά όλοι ήξεραν ότι αμφότεροι έτρεφαν μίσος για τον άλλον. Προς έκπληξη όλων στον τερματισμό της πίστας στην Καταλονία Ρόσι και Μάρκεζ έδωσαν τα χέρια κατευνάζοντας τα πνεύματα.

Φτάσαμε στο σήμερα

Πριν λίγες μέρες οι διαξιφισμοί επανήλθαν στο προσκήνιο στην πίστα της Αργεντινής με τον Μάρκεζ να τρέχει σαν τρελός για να καλύψει την 19η θέση που του επιβλήθηκε λόγω ποινής. Ο Ισπανός αναβάτης κάλυψε την διαφορά φτάνοντας πίσω από τον Ρόσι που ήταν στην 6η θέση. Με κεκτημένη ταχύτητα ο Μάρκ χτύπησε τον Ιταλό με τον Ρόσι να πέφτει στο έδαφος τερματίζοντας με την προβληματική Μ1 στην 19η θέση. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο ''Γιατρός'' δήλωσε πως ο Μάρκεζ είναι επικίνδυνος και καταστρέφει το πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως παίζει βρώμικα και φοβάται να τον κοντράρει σε ένα αγώνα που οι ταχύτητες φτάνουν τα 300 χιλιόμετρα την ώρα. Από πλευράς Μάρκεζ ο Ισπανός υποστήριξε πως πάτησε σε ένα υγρό κομμάτι της στροφής με τα φρένα του να μπλοκάρουν και πως ο ίδιος επισκέφθηκε την ομάδα του Ρόσσι για να απολογηθεί με τους ιθύνοντες της Yamaha να μην τον δέχονται.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Η σχέση του Μάρκεζ με τον Ρόσι φαίνεται πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και με τους δύο να προετοιμάζονται για την επόμενη απάντηση τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη κόντρα θα έχει και συνέχεια με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαμβάνουν αμέριμνοι τις ''κοκορομαχίες'' τους.