MotoGP : Σοκαριστικό ατύχημα στην Ινδονησία για τον Μάρκεθ! (vid)

Kατά την διάρκεια του πρωϊνού ζεστάματος του MotoGP της Ινδονησίας ο Μαρκ Μάρκεθ είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. 

MotoGP : Σοκαριστικό ατύχημα στην Ινδονησία για τον Μάρκεθ! (vid)

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Μαρκ Μάρκεθ στο καθιερωμένο πρωϊνό ζέσταμα πριν τον αγώνα για το MotoGP της Ινδονησίας. Με το οδόστρωμα να είναι βρεγμένο, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε τον έλεγχο της Repsol Honda και εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Ο Μάρκεθ οδηγήθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, πέρα από μία διάσειση, με τον Ισπανό αναβάτη ωστόσο να τίθεται «νοκ-άουτ» από το MotoGP της Ινδονησίας, καθώς το τράνταγμα από την πτώση ήταν τέτοιο που δεν θα του επιτρέψει τη συμμετοχή.

«Ο Μαρκ είναι καλά. Τραυματίστηκε στο κεφάλι. Έκανε πολλές εξετάσεις που βγήκαν καθαρές. Τέτοιου είδους χτυπήματα απαιτούν να είναι υπό ιατρική παρακολούθηση για 12-24 ώρες, οπότε αποφασίστηκε να τεθεί εκτός αγώνα», δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός του MotoGP.

Δείτε το σχετικό βίντεο: