Διεθνής αγώνας μοτοσυκλέτας «Riv3r Hard Enduro Crossing 2021» στη Βέροια

Διεθνής αγώνας μοτοσυκλέτας με την ονομασία «Riv3r Hard Enduro Crossing 2021» διεξάγεται στη Βέροια από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Διεθνής αγώνας μοτοσυκλέτας  «Riv3r Hard Enduro Crossing 2021»  στη Βέροια

Διεθνής αγώνας μοτοσυκλέτας με την ονομασία «Riv3r Hard Enduro Crossing 2021» διεξάγεται στη Βέροια από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου και στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα παρακάτω:

«Στις 18-20 Ιουνίου 2021, στην πόλη της Βέροιας, θα διοργανωθεί για 4η φορά το «Riv3r HardEnduro Crossing». Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα. Αποτελεί μοναδικό Διεθνή αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρεις ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (20 αθλητές από Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία και Σερβία) που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου.

Όσοι αθλητές από την Ελλάδα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου και να είναι ενταγμένοι σε αθλητικό σύλλογο, μέλος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. Όσοι αθλητές έρθουν από το εξωτερικό για να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να συνεννοηθούν με την αθλητική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της χώρας τους(F.I.M.) η οποία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής τους. Οι συμμετέχοντες διαλέγουν μία από τις τέσσερις κατηγορίες Gold, Silver, Bronze, Iron.

Η συμμετοχή στο «Riv3r Hard Enduro Crossing» δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών και οργάνωσης και να ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια καθώς και της μοτοσυκλέτας τους .Οι χορηγοί του αγώνα θα τύχουν διαφημιστικής προβολής πριν, στην διάρκεια και μετά τον αγώνα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας του αγώνα «www.riverhardenduro.com» ,τα socialmedia (Facebook, Instagram, Youtube) την αφίσα του αγώνα, τον έντυπο ηλεκτρονικό και ειδικό τύπο.

Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα πλαισιώνουν με την παρουσία τους οι περίπου 100 εθελοντές ,ομάδα διάσωσης πλήρως εξοπλισμένη, ιατρική ομάδα πρώτων βοηθειών και ασθενοφόρα. Ελπίζουμε να σταθείτε και εσείς αρωγοί μαζί μας σε αυτήν μας την προσπάθεια για την δημιουργία-διοργάνωση ενός αγώνα-θεσμού που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναβάτες και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα γίνει πόλος έλξης για την πόλη της Βέροιας και κατ’ επέκταση της χώρας μας».