Χάμιλτον: Δεν είμαι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την αποψινή του νίκη ενώ σχολίασε και το χρόνο που σημείωσε στις κατατακτήριες δοκιμές

Χάμιλτον: Δεν είμαι ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο

Ο Βρετανός πιλότος πήρε την σημερινή pole position και δήλωσε χαρούμενος με την εμφάνιση του. Η διαφορά όμως από τον δεύτερο Μπότας δυσανασχέτησε τον περσινό πρωταθλητή λέγοντας πως χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστεί πανέτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την σημερινή του απόδοση:

«Είμαι λίγο καλύτερα σίγουρα, αλλά ο Βάλτερι είναι μισό δέκατο πίσω μου. Στα μάτια μου αυτό δείχνει πως δεν είμαι ακόμη στο κατάλληλο επίπεδο. Είμαι εντάξει όμως, όλα αυτά σημαίνουν πως έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε και είμαι χαρούμενος από τον αγώνα μέχρι τώρα. Υπάρχει μια ακολουθία στην κατάσταση στην οποία είμαστε ώστε να επιστρέψουμε στο υψηλό επίπεδο και θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Ερχόμενος εδώ ήθελα να κάνω την καλύτερη δυνατή εμφάνιση όχι εκμεταλλευόμενος τις καταστάσεις αλλά στηριζόμενος στις δικές μου προσπάθειες».

Για τα ελαστικά του μονοθεσίου του:

«Κατανοήσαμε καλύτερα πως να χρησιμοποιούμε τα ελαστικά, κάνοντας περισσότερους γύρους. Οι άνθρωποι μας δούλεψαν πολύ σκληρά για να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τα ελαστικά». Πάντως ο Χάμιλτον τόνισε για τα ελαστικά πως ακόμη και αν είναι μαλακότερα συμπεριφέρονται σαν πιο σκληρά με τη συγκεκριμένη γόμα.».