Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ φάνηκε αισιόδοξος για το φετινό του μονοθέσιο παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια

Ο πιλότος της Ferrari ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν πανηγυρίζοντας δύο σερί νίκες στα Γκραν Πι της Αυστραλίας και του Μπαχρέιν.

Η καλή του εκκίνηση σε συνδυασμό με το νωθρό ξεκίνημα του Χάμιλτον έδειξε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο αμφίρροπο από τις άλλες χρονιές.

Ο Φέτελ στους δύο τελευταίους χρονικά αγώνες δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο χάνοντας την πρωτιά της βαθμολογίας από τον Λιούς Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται πρώτος αλλά είναι σίγουρο πως το φετινό μονοθέσιο της Ferrari είναι πιο γρήγορο από τις προηγούμενες χρονιές.

Σε αυτό στάθηκε και ο Γερμανός δηλώνοντας:

«Το σημαντικότερο είναι, ότι έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο, με το οποίο μπορείς να δουλέψεις στις κατατακτήριες δοκιμές. Αν βρισκόμαστε μπροστά, μπορούμε και να νικήσουμε, επειδή είναι καλή η ταχύτητά μας στον αγώνα. Γι αυτό δεν ανησυχώ καθόλου. Η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική από τον προηγούμενο χρόνο. Τότε δεν ήμασταν -κυρίως στις κατατακτήριες δοκιμές- για μεγάλο διάστημα ανταγωνιστικοί. Και επίσης στο τελευταίο μέρος της σεζόν δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί, για να επιβληθούμε. Αν είσαι όμως αρκετά γρήγορος, τότε είναι αυτό δυνατόν».

Για την ήττα στο Μπακού σχολίασε:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν για ορισμένους καλό, για κάποιους άλλους κακό.Είμαι βέβαιος, ότι ο Βαλτέρι δεν είναι ευτυχισμένος. Η νίκη ήταν δική του. Όμως έτσι είναι τα πράγματα μερικές φορές. Όσον αφορά εμένα, δεν ανησυχώ, επειδή το αυτοκίνητό μας ήταν αρκούντως γρήγορο. Τώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε, ότι θα παραμείνει έτσι».