Φερστάπεν:«Μαθαίνω από τα λάθη μου, κοιμάμαι καλά»

Ο Ολλανδός πιλότος μετά το Γκραν Πι της Κίνας μίλησε για το φάουλ που έκανε ενώ σχολίασε όσους τον χαρακτηρίζουν καλομαθημένο

Φερστάπεν:«Μαθαίνω από τα λάθη μου, κοιμάμαι καλά»

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Formula 1 με τις απαιτήσεις να είναι υψηλές. Ο νεαρός Ολλανδός δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά σημειώνοντας πολλά παραπτώματα.

Ενδεικτικό είναι πως ο ίδιος ο πατέρας του σχολίασε αρνητικά τις εμφανίσεις του λέγοντας πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Με την κριτική να γίνεται ολοένα και πιο σκληρή ο Φερστάπεν μίλησε σε oλλανδική εφημερίδα σχολιάζοντας το Γκραν Πι της Κίνας: «Δεν ήταν και ο καλύτερος αγώνας μου, όμως δεν πρέπει να τον σκέφτομαι πλέον θα αξιολογώ την κατάσταση καλύτερα».

Στην συνέχεια αποκάλυψε το ποιους ανθρώπους εμπιστεύεται: «Υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν γνώσεις και καταλαβαίνουν, πώς λειτουργούν τα πράγματα» δείχνοντας με λίγα λόγια τον πατέρα του.

Όσο αναφορά την κριτική που του ασκείται και αν είναι καλά στην ψυχολογία του είπε: «Δεν χρειάζομαι ψυχολόγο. Κοιμάμαι πάντα καλά. Έμαθα από τα λάθη μου και τώρα κοιτάζω μπροστά. Κάποια στιγμή, πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και εγώ κοιτάζω προς το Μπακού».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στο Μπακού στις 29 Απριλίου.