Grand Prix Γερμανίας: Με επετειακή εμφάνιση η Mercedes (pic)

Τα μονοθέσια της Mercedes θα εμφανιστούν αλλαγμένα στο Γκραν Πρι της Γερμανίας καθώς οι πρωταθλητές γιορτάζουν 125 χρόνια παρουσίας στα μηχανοκίνητα σπορ.

Grand Prix Γερμανίας: Με επετειακή εμφάνιση η Mercedes (pic)

Η Mercedes αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές μάρκες στην ιστορία του αυτοκινήτου. Η μακροχρόνια διαδρομή της στον κόσμο των τεσσάρων τροχών έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα.

Η γερμανική φίρμα έχει διακριθεί ωστόσο και στα μηχανοκίνητα σπορ επεκτείνοντας και άλλο την επιρροή της στους λάτρεις της ταχύτητας.

Μάλιστα στο Γκραν Πρι της Γερμανίας η Mercedes θα συμπληρώσει 175 χρόνια παρουσίας στα μηχανοκίνητα σπορ ενώ παράλληλα θα σημειώσει την 200ή συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Γι αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να αλλάξουν την εξωτερική όψη των δύο μονοθέσιων.

Την είδηση έκανε γνωστή ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ που δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά συμπίπτει ο αγώνας με ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο. Είμαστε ο βασικός χορηγός του Γκραν Πρι και ο συγκεκριμένος αγώνας είναι η 200ή συμμετοχή για τη Mercedes στη Formula 1. Παράλληλα συμπληρώνουμε στο Χόφενχαϊμ μία αξιοπρόσεκτη επίδοση: 125 χρόνια στα μηχανοκίνητα σπορ».