Νοβίτσκι εναντίον Σουμάχερ για καλό σκοπό

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Μικ Σουμάχερ θα αναμετρηθούν σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει μία εβδομάδα πριν το Γκραν Πρι του Χόφενχαϊμ. 

Νοβίτσκι εναντίον Σουμάχερ για καλό σκοπό

Για άλλη μία φορά ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Μικ Σουμάχερ θα διοργανώσουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Γερμανία με στόχο να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής και ο γιος του θρυλικού οδηγού της Formula 1 θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο «Μπάιαρενα» της Μπάγερ Λεβερκούζεν , μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή το γερμανικού Γκραν Πρι.

Τα εισιτήρια ήδη έχουν κυκλοφορήσει με τα έσοδα να διατίθενται στην οργάνωση «Keep Fighting» της οικογένειας Σουμάχερ και στο «41 Campus Project» του Ιδρύματος Ντιρκ Νοβίτσκι. Επίσης ο αγώνας θα γίνει προς τιμήν του «Σούμι» που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική του μάχη.

Με αφορμή το φιλικό ο Νοβίτσκι δήλωσε: «Αν και δεν είμαι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο, διασκεδάζω πάντα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, γιατί ο Μικ θα απαιτήσει και πάλι τα πάντα από εμένα και την ομάδα μου. Μετά τις μικρές διαφορές των τελευταίων δύο ετών, θα ήταν εφικτό να νικήσουμε με διαφορά αυτή τη φορά».

Από την πλευρά του ο Μικ Σουμάχερ είπε: «Στο μπάσκετ έχει σημειώσει τις απόλυτες επιδόσεις, όμως στο φιλανθρωπικό παιχνίδι μας απειλείται πάλι με ήττα, γιατί η ομάδα μου και εγώ θα έχουμε υψηλά κίνητρα. Μία εβδομάδα πριν το Γκραν Πρι Γερμανίας ελπίζω και πάλι στην υποστήριξη πολλών φίλων των μηχανοκίνητων σπορ».