Επικεφαλής Ferrari: «Θα φέρουμε σημαντικές αναβαθμίσεις»

Ο Ματία Μπινότο δήλωσε πως οι άνθρωποι της Ferrari έχουν βρει τα λάθη που έχουν σημειώσει τη φετινή χρονιά και αναμένεται να τα λύσουν. 

Επικεφαλής Ferrari: «Θα φέρουμε σημαντικές αναβαθμίσεις»

Έχουμε ολοκληρώσει πέντε γκραν πρι μέχρι στιγμής και η Ferrari δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατακτήσει μία νίκη καθώς η Mercedes της έχει πάρει τον αέρα με ισάριθμες νίκες.

Στο στρατόπεδο της Scuderia υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις αποδόσεις των δύο μονοθεσίων της με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ήδη οι πρώτες αμφισβητήσεις για την κατάληξη του πρωταθλήματος.

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Ματίας Μπινότο υποστήριξε με δηλώσεις του πως οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τα λάθη της ιταλικής ομάδας και πως αναμένεται να διορθωθούν.

Συγκεκριμένα είπε: «Οι δοκιμές της προηγούμενης εβδομάδας στη Βαρκελώνη και οι αναλύσεις που κάναμε στο Μαρανέλο επιβεβαιώνουν ότι τα φετινά ελαστικά είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαμε πέρυσι και χρειάζονται διαφορετικές μηχανολογικές και αεροδυναμικές λύσεις για να δουλέψουν σωστά. Ήδη δουλεύουμε πάνω σε νέα πράγματα και θα φέρουμε σημαντικές αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν».

Στη συνέχεια, ο Μπινότο είπε για τον Γκραν Πρι του Μονακό: «Είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Ως συνήθως οι κατατακτήριες θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο καθώς οι προσπεράσεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά το Μονακό είναι ο αγώνας στην πατρίδα του Λεκλέρ και ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για αυτόν. Και για εμάς το ίδιο».