Υψηλές βλέψεις της Red Bull για τη φετινή σεζόν

Οι άνθρωποι της Red Bull ελπίζουν σε μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Υψηλές βλέψεις της Red Bull για τη φετινή σεζόν

Την ερχόμενη Κυριακή (17/3) θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Formula 1 από την πίστα της Μελβούρνης. Όλες οι ομάδες δουλεύουν πυρετωδώς για να εμφανιστούν έτοιμες τη φετινή χρονιά.

Στο στρατόπεδο της Red Bull επικρατεί αισιοδοξία για το φετινό πρωτάθλημα στο οποίο θα τρέχουν με κινητήρα της Honda. Σε δηλώσεις του ο Μαξ Φερστάπεν εμφανίστηκε συγκρατημένος λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να είναι μπροστά.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Δεν πρόκειται φυσικά να νικήσουμε τώρα στην αρχή σε κάποιον αγώνα με τον νέο κινητήρα της Honda. Όμως πρέπει να βρισκόμαστε μπροστά».

Από την πλευρά του ο σύμβουλος των «Ταύρων», Χέλμουτ Μάρκο δήλωσε αισιόδοξος για το νέο πρωτάθλημα σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα πρέπει να κατακτήσει πέντε νίκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον σε πέντε αγώνες. Και ο Μαξ θα πρέπει να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο κατά την πέμπτη χρονιά του στη Formula 1. Ο κινητήρας της Honda γίνεται ολοένα καλύτερος και πιο αξιόπιστος. Η Toro Rosso έκανε το 2018 καλή προεργασία για λογαριασμό μας και οι Ιάπωνες τα δίνουν όλα, εργάζονται μέρα και νύχτα. Μας βλέπω γύρω στα δύο δέκατα του δευτερολέπτου στον γύρο πίσω από τη Ferrari και λίγο μπροστά από τη Mercedes».