Ferrari: Σε μηχανικό πρόβλημα οφείλεται το ατύχημα του Φέτελ (vid)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του με την Ferrari να παίρνει θέση για το ατύχημα του πιλότου της. 

Ferrari: Σε μηχανικό πρόβλημα οφείλεται το ατύχημα του Φέτελ (vid)

Στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης(27/2) στην Βαρκελώνη ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε μία άτυχη στιγμή με το μονοθέσιο της Ferrari καθώς βγήκε εκτός πίστας προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Ο Γερμανός πιλότος επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο της πίστας στο Μουντμέλο με τις εξετάσεις να δείχνουν πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Με tweet της η Scuderia πήρε θέση για το ατυχές γεγονός κάνοντας αναφορά στα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το μονοθέσιο του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο Φέτελ δήλωσε: «Αυτό που ένιωσα ήταν ένα θέμα με το εμπρός αριστερό τμήμα του μονοθέσιου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να αποφύγω τη σύγκρουση. Δεν είχα πλέον τον έλεγχο, θα πήγαινα ευθεία στις μπάρες. Δουλεύουμε πυρετωδώς για να καταλάβουμε τι συνέβη. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν δεν είχε ζημιά το αυτοκίνητο όμως τώρα καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο, λόγω της ζημιάς που έπαθε από τη σύγκρουση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να καταλάβουμε από που προήλθε.»