Χάμιλτον: «Η Ferrari είναι πολύ δυνατή»

Ο Λιούις Χάμιλτον εκθείασε τις επιδόσεις της Ferrari στο περιθώριο των πρώτων χειμερινών δοκιμών της Formula 1. 

Χάμιλτον: «Η Ferrari είναι πολύ δυνατή»

Οι ομάδες της Formula 1 έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα του πρωταθλήματος καθώς έχουν ολοκληρώσει τις δύο ημέρες των πρώτων χειμερινών δοκιμών που λαμβάνουν χώρα στην Βαρκελώνη.

Η Ferrari δείχνει να κυριαρχεί μέχρι στιγμής κατακτώντας ισάριθμες φορές την πρώτη θέση. Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε στους δημοσιογράφους για την πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει για το νέο μονοθέσιο της Scuderia το οποίο όπως είπε είναι πολύ βελτιωμένο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ferrari είναι πολύ δυνατή μέχρι στιγμής. Όπως έχετε παρατηρήσει έχει καλύψει πολλά χιλιόμετρα και έχουν καλύτερο σύνολο από ότι την περασμένη χρονιά. H Ferrari είναι πάντα δυνατή, ειδικά τα τελευταία χρόνια κάτι που ήταν αναμενόμενο. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ανησυχώ για κάτι απλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου. Είμαι έμπειρος οπότε γνωρίζω τι γίνεται στις πρώτες εβδομάδες των δοκιμαστικών. Εμείς θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι από ότι την περασμένη σεζόν, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα κόντρα σε δύσκολες καταστάσεις.»