Αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo στη Βαρκελώνη (pic, vid)

Το μονοθέσιο της Alfa Romeo για το 2019 έκανε την προηγούμενη εβδομάδα τα πρώτα χιλιόμετρα του στην πίστα του Φιοράνο, ωστόσο ήταν... βαμμένο σε διαφορετικά χρώματα, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo στη Βαρκελώνη (pic, vid)

Όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας παρουσίασαν το μονοθέσιο με την κωδική ονομασία C38 και τα... κανονικά χρώματά του, το οποίο αποκάλυψαν οι οδηγοί της Alfa Romeo, ο Φιλανδός Κίμι Ραϊκόνεν και ο Ιταλός Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

Το μονοθέσιο είναι... βαμμένο σε κόκκινο και άσπρο, τα χρώματα που χρησιμοποιούσε και πέρυσι η Sauber, όπως ονομαζόταν τότε η ομάδα, ωστόσο εφέτος επικρατεί περισσότερο το κόκκινο. Το «φωτοστέφανο» είναι βαμμένο κόκκινο, ενώ το λογότυπο της Alfa Romeo έχει μια πιο κυρίαρχη θέση στο κάλυμμα του κινητήρα.

Η νέα εποχή για την Alfa Romeo άρχισε καλά, καθώς ο Ραϊκόνεν «έγραψε» 33 γύρους χωρίς προβλήματα στο Φιοράνο, όπου οι άνθρωποι της ολοκλήρωσαν μια σειρά ελέγχων στην αεροδυναμική, το «στήσιμο» και την ψύξη του μονοθεσίου. Ο Φιλανδός κάθεται στη θέση του οδηγού σήμερα (18/2), πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών, ενώ ο Τζιοβινάτσι θα οδηγήσει αύριο τη C38.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ