Χάμιλτον: «Υπήρχαν μέρες όπου σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός»

Ο Λιούις Χάμιλτον σχολίασε την επιστροφή του στις νίκες.

Χάμιλτον: «Υπήρχαν μέρες όπου σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός»

Ο Λιούις Χάμιλτον είδε πρώτος την καρό σημαία στη Μεγάλη Βρετανία και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο χρόνια απουσίας.

Ο Βρετανός πρωταθλητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα σχολίασε τη σημασία της νίκης μπροστά στο κοινό του.

Αρχικά είπε: «Γνωρίζω ότι είχα να κερδίσω από το 2021. Κάθε μέρα που περνούσε προσπαθούσα να μάχομαι, να προπονούμαι σωματικά και πνευματικά. Δούλευα όσο πιο σκληρά μπορούσα μαζί με αυτή την απίστευτη ομάδα. Είναι ο τελευταίος μου αγώνας εδώ στο βρετανικό Grand Prix με την Mercedes, οπότε ήθελα να κερδίσω τόσο πολύ για αυτούς. Γιατί τους αγαπώ και τους εκτιμώ τόσο πολύ. Για όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια είμαι ευγνώμων σε όλους στην ομάδα. Αλλά και στους απίστευτους φιλάθλους, τους έβλεπα γύρο με το γύρο. Δεν υπάρχει πιο έντονο συναίσθημα από το να τερματίζω πρώτος εδώ».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι δύσκολο για όλους να μένουν τόσο καιρό μακριά από τη νίκη, όμως το σημαντικό είναι το πώς θα συνεχίσεις να σκάβεις ακόμα και αν νιώθεις ότι είσαι στον πάτο του βαρελιού. Υπήρχαν μέρες από το 2021 έως σήμερα όπου σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός ή ότι θα μπορούσα να επιστρέψω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Το σημαντικό όμως είναι ότι έχω εξαιρετικούς ανθρώπους γύρω μου που συνεχίζουν να με στηρίζουν. Αλλά και οι θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο υποστηρικτικοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σας αγαπώ και ο Θεός να σας έχει καλά».