Χάμιλτον: «Η κατάκτηση του τίτλου παραμένει μεγάλο κίνητρο»

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στους λόγους παραμονής του στην Formula 1.

Χάμιλτον: «Η κατάκτηση του τίτλου παραμένει μεγάλο κίνητρο»

Αν και έχει κατακτήσει επτά φορές τον τίτλο της Formula 1 ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει «διψασμένος» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βρετανός πιλότος της Μercedes ρωτήθηκε για τους λόγους που παραμένει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του.

Ο ίδιος απάντησε: «O λόγος που συνεχίζω στην F1 είναι για το όνειρο να στέκεσαι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου και να βλέπεις την ομάδα σου. Είναι από τα πιο φοβερά πράγματα να έχεις τη σημαία της χώρας σου πίσω και από κάτω να βλέπεις την ομάδα σου. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου νίκη με την ομάδα στην Ουγγαρία πίσω στο 2013. Έχω επίσης μια συγκεκριμένη φωτογραφία από την Αυστραλία του 2015 με τους μηχανικούς της ομάδας να έχουν δακρύσει. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος μιας τέτοιας ιστορίας. Η δύναμη που έχει μια τέτοια στιγμή δίνει τεράστιο κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι. Η κατάκτηση του τίτλου είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο να βρίσκομαι στη Formula 1. Συνεχίζω να χτίζω την ομάδα με την επίδραση που έχω και συνεχίζω να πιέζω μαζί με την ομάδα να μεγαλώσει το Mission 44».