Ο Nόρις θα ξεκινήσει επικεφαλής στον αγώνα sprint του Ιντερλάγκος!

Ο Λάντο Νόρις ήταν κατά 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Μαξ Φερστάπεν στις κατατακτήριες του αγώνα Sprint στο Grand Prix της Βραζιλίας και έτσι θα εκκινήσει επικεφαλής στον μίνι αγώνα

Ο Nόρις θα ξεκινήσει επικεφαλής στον αγώνα sprint του Ιντερλάγκος!

Δεν μπόρεσε να επαναλάβει την pole position του, κυριακάτικου, Grand Prix της Βραζιλίας ο Μαξ Φερστάπεν αφού είδε στις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα sprint στην πίστα του Ιντερλάγκος τον Λάντο Νόρις να είναι κατά 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος...

Έτσι ο οδηγός της ΜcLaren θα εκκινήσει με άδειο δρόμο στον μίνι αγώνα, που βαθμολογείται ξεχωριστά κι είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Σέρχιο Πέρες με Red Bull έκανε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν Ράσελ και Χάμιλτον με Mercedes.

O Νόρις ήταν ταχύτερος από τις δύο Red Bull τόσο στο SQ1, όσο και στο SQ2, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο μέρος της διαδικασίας.

Όλοι οι πιλότοι άφησαν για το τέλος τον έναν και μοναδικό τους γρήγορο γύρο, με τον πιλότο της McLaren να κάνει 1:10.622, μπροστά από Φερστάπεν (1:10.683) και Πέρεζ (1:10.756).

Ο Τσουνόντα έκανε την έκπληξη έχοντας τον 6ο ταχύτερο χρόνο, ενώ οι Λεκλέρ, Ρικιάρντο, Σάινθ και Πιάστρι βρέθηκαν στη δεκάδα.