Tαχύτερος ο Φερστάπεν στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Grand Prix της Πόλης του Μεξικού

Ο Μαξ Φερστάπεν πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix της Πόλης του Μεξικού παρά την εντυπωσιακή παρουσία του Άλμπον.

Tαχύτερος ο Φερστάπεν στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Grand Prix της Πόλης του Μεξικού

Καμιά έκπληξη στη πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix της Πόλης του Μεξικού.

Ο Mαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος πάρα την εντυπωσιακή παρουσία του Άλεξ Άλμπον στην πρώτη αγωνιστική μέρα.

Ο Ολλανδός της Red Bull Racing σημείωσε το 1:19,718 με τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli και ήταν 0,095 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Άλεξ Άλμπον της Williams. O Ταϊλανδός ήταν εντυπωσιακός και το μονοθέσιό του έδειχνε σαν να είναι σε ράγες. Τρίτος ήταν ο... οικοδεσπότης Σέρχιο Πέρεζ, προς τέρψιν των συμπατριωτών του στις κερκίδες.

Οι Λάντο Νόρις της McLaren και Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari ήταν στις θέσεις 4 και 5, όμως η διαφορά τους από τον Φερστάπεν ήταν στο μισό δευτερόλεπτο. Πίσω τους ήταν οι teammate τους, Όσκαρ Πιάστρι και Κάρλος Σάινθ.

Ο Ντάνιελ Ρικάνρτο έφερε την AlphaTauri στην πρώτη 10άδα, την οποία συμπλήρωσαν οι Έστεμπαν Οκόν με Alpine και Λανς Στρολ με Aston Martin. Οι παραπάνω οδηγοί, είχαν διαφορά μεταξύ τους μικρότερη του ενός δευτερολέπτου.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Mercedes-AMG. O Λιούις Χάμιλτον ήταν στην 11η θέση, ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Φερστάπεν, με την W14 να μην είναι όσο δυνατή θα περίμενε κανείς.

Η δράση συνεχίζεται τα ξημερώματα Σαββάτου στη 01:00 ώρα Ελλάδος με τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.