Red Bull: Προβληματισμός για Πέρεζ

Οι άνθρωποι της Red Bull έχουν προβληματιστεί από τις τελευταίες εμφανίσεις του Σέρχιο Πέρεζ.

Red Bull: Προβληματισμός για Πέρεζ

Παρά το θετικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Σέρχιο Πέρεζ έχει σημειώσει πτώση στην πορεία του τον τελευταίο καιρό.

Παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Red Bull εμφανίζεται προβληματισμένη με την απόδοση του Μεξικανού πιλότου, ο οποίος το 2024 μένει ελεύθερος από την ομάδα.

Οι «ταύροι» εξετάζουν την πιθανότητα αλλαγής του Πέρεζ, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να περιμένει στη γωνία, αφού έχει το ρόλο του εφεδρικού οδηγού στους πρωταθλητές.

Σχετικά με τον Πέρεζ, ο επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε: «Πιστεύω πως πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις με τον Τσέκο. Γνωρίζουμε το τι είναι ικανός να κάνει και αυτή τη στιγμή δεν αποδίδει όπως πρέπει. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα να βρει τον καλό του εαυτό και να κρατήσει τη δεύτερη θέση το πρωτάθλημα οδηγών. Είναι εκνευριστικό το ότι πήρε μόλις ένα βαθμό όλο το τριήμερο στο Κατάρ. Πιστεύω πως ακόμα και από την τελευταία θέση θα μπορούσε να πάρει περισσότερους βαθμούς. Θα τον στηρίξουμε όμως όσο περισσότερο μπορούμε. Ακολουθούν τρεις συνεχόμενοι αγώνες σε ΗΠΑ, Μεξικό και Βραζιλία. Με τους Αγώνες Σπριντ, υπάρχουν πολλοί βαθμοί να κατακτήσει».